Boyfriends Sweatshirt

Happy New Year!!

Godt nytår! Her er nogle billeder fra min aften og jeg håber at i også havde en super aften! Hunden hedder Marly og er ikke min men den er oh so cute! Sidste billede er også billede af mit tøj fra nytårs aften, kjolen er fra urban outfitters og halskæden er fra second female (: Knus til jer!

Happy new year!! Thought I’d post some pics from my night, had such a fun time with all my boyfriends friends and their girlfriends. The dog in the picture is Marly and not mine but oh lord is it so cute! The last picture is also my outfit of the night, grey dress from urban outfitters and necklace from second female. Hope everybody had a good night!

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boyfriends Sweatshirt