New Years Wish

Flower Peplum

YES! Outfit shoot – ENDELIG. Det er så dystert og gråt uden for at det næsten er umuligt at få en ordentlig belysning på billederne, og da jeg ikke kamera ekspert i lysforhold, kan det være rimelig vanskeligt. Men det skete alligevel, fuck yeah. Jeg har min allerførste købte peplum top fra H & M på og jeg elsker elsker elsker denne stil den er så fin på og giver kroppen en flot form. Mine bukser er fra the Kim Kardashian Collection, og skoene er som altid Jeffrey Campbell Litas «. Hatten er vintage (:

Håber alle har det godt.

English:

 YES! Outfit shoot – FINALLY. Its so gloomy and grey out its almost impossible to get the lighting right and since I am no camera expert in light settings, its difficult. But I got an outfit shot done, fuck yeah. I am wearing my very first purchased peplum top from H&M and I love love love this style its so flattering. My pants are from the Kim Kardashian Collection, and the shoes are as always the Jeffrey Campbell Litas’. The Hat is vintage (:

Hope everybody’s doing well.

xx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Years Wish