Glossy Wishes

Can’t Get Enough Of You

I dag er det søndag, jeg har pizza bunde til hævning og jeg sov til kl 14.00. Kedelig dag, det blæser og det regner udenfor, dog har tv3 været noget så søde at sende to kærligheds film lige efter hinanden her i eftermiddag, selvom jeg dog måtte høre for det fra min kæreste. Who cares, tror han har godt af at se det. Billederne her er fra i fredags, var til julefrokost i går så jeg har først kunne uploade nu, sorry ): bukser fra American Apperal, disco pants, sweateren er fra Atmosphere, og skoene er Jeffrey Campbell. Håber alle har haft en dejlig weekend.

KNUS

English:

Today is sunday and its a lazy day with a capital L. Slept in till two and now have pizza buns waiting to get in the oven. Not much else to say, the pictures above is from this friday, the pants are from American Apperal, jumper from Atmosphere and the shoes are from Jeffrey Campbell as usual (: Hope everyone had a great weekend. See u soon – HUGS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glossy Wishes