ACNE

Im Lovin’ It

Jeg er virkelig glad for det nye sted, vi flyttede denne lørdag og det går meget godt indtil videre. I går jeg pakkede 17 kasser ud, og jeg har stadig 6 jeg mangler, men stedet er virkelig ved at tage sin form og her bliver virkelig rart (: Jeg forsøger stadig at presse ting i skabet, og jeg organisere nogle outfits shoots som snart vil tage sted. Det hele er lidt rodet lige nu, men alt er fint! selvom jeg savner mine forældre (: Vi snakkes snart igen!

English:

Im really loving our new place, we moved in this saturday and its going very well so far. Yesterday I unpacked 17 boxes, and I still have 6 to go, but the place is really taking its form and is turning out really nice (: Im still trying to fit stuff in the closet and I’m organizing some outfits shoots soon to be taken! Its all a little messy right now but it’s all fine, even thought i miss my parents (: talk to you guys soon!!

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ACNE